MENÜ

Ez már magyarországi tapasztalat!


Az a személy, aki azon fáradozik, hogy a termék Magyarországon is elkezdje hódító útját számolt be saját tapasztalatairól.

Idézet: " Mellékeltem a Dédi lábáról is a két képet. Az eredmény nyolc nap után már jól látható. Azt tudni kell, hogy a Mama súlyos cukorbeteg is egyben és 92 éves, tehát elméletileg nála lassan gyógyulnak a sebek."

A képek kicsit sokkolóak, de a különbség nyílvánvaló. És ha valaki találkozott már ilyennel, tudhatja, hogy milyen nehezen gyógyul egy cukorbetegségben szenvedő sebe.

letoltes.jpg letoltes-2.jpg

Csak azt tudom kérni, ha valakinek van ilyen ismerőse, mutassa meg ezt a lehetőséget!

 

Fizikai fájdalom mérséklése, megszüntetése és egyéb tapasztalatok

 

 

vanda2012. Január végén próbáltam ki az ASEA-t. Alapjában véve Én egészségesnek érzem magam, ettől független mikor elkezdtem fogyasztani a készítményt így is tapasztaltam változásokat. Már két nap elteltével észrevettem, hogy az energiaszintem megnőtt és mélyebb levegőt tudtam venni, mint előtte, ezt főleg akkor vettem észre amikor yoga gyakorlatokat végeztem, ahol fontos a légzés. Mivel Én pozitív hatást tapasztaltam, ajánlottam Nagymamámnak is, tudtam, hogy évek óta szenved a lábán lévő vörös foltokkal és annak tüneteivel. Ő már többször járt orvosnál és különböző vizsgálatokon és teszteken esett át (antibiotikum, kenőcsök, belgyógyász, immunológus, urológus, laborvizsgálatok, allergiavizsgálatok sorozatán ment keresztül), de mindez eredménytelen volt. Megnehezítette a dolgot, hogy éjszakánként nem tudott aludni, mert rettenetesen égett és fájt a lába. Esztétikai szempontból sem volt mindegy. Külsőleg kezdte el az ASEA-t használni, már a második napon érezhető volt a változás, éjszaka végig tudott pihenni. Egy hét elteltével a pirosság halványodott és a második hétre szinte nem is volt látható. Az ezzel járó kellemetlen tünetek megszűntek. Ezzel egy időben elkezdte használni a szemére is, mivel zöld hályog alakult ki nála és a napfényre is érzékeny valamint műkönnyet használ a szem kiszáradása ellen. Pár hét használata után a műkönnyet már elhagyhatta és a napfényt is sokkal jobban tűri, sokat javult a szeme az ASEA-nak köszönhetően.

V. Vanda (Magyarország)

 

 

vili2011. decemberében hallottam először az ASEA-ról. Rögtön ki akartam próbálni, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy képes-e arra, amit mondanak róla. Január végén jutottam hozzá először. A javasolt 0,6 dl-t fogyasztottam kétszer naponta. Mindjárt a második napon azt tapasztaltam, hogy érezhetően mélyebb lett a légzésem, és mintha a testemen belül is történt volna valami. Nehéz megmagyarázni, de talán a legjobb szó az rá, hogy megnyugodott, kiegyensúlyozott lett. Mivel többféle sportágat szívesen űzök, kíváncsian vártam, hogy a mélyebb légzés vajon előnyökhöz juttat-e futás közben. Határozottan igen! A szokásosnál sokkal jobban és tovább bírtam az iramot. Az ASEA nemcsak ebben segít nekem. Sajnos gyerekkorom óta előfordul, hogy véres a vizeletem. Már rengeteg orvosnál jártam ezzel, átestem különböző vizsgálatokon, de a kérdést, hogy mitől van ez, sohasem tudták megválaszolni. A közelmúltban a véres vizelet mellé néha-néha társult deréktáji fájdalom is. Nem tudom, hogy mi lehet a gond a vesémmel, de az ASEA érezhetően segít rajta. Most már több mint két hónapja fogyasztom az ASEA-t és egyre több pozitív tapasztalattal gazdagodom a termék fogyasztása által. Ajánlom mindenkinek! - Sz. Vilmos (Magyarország)

 


Szellemi frissesség!


Elárulhatom, hogy nem csak testileg, szellemileg is leépülőben vagyok!

Bizony egyre több dolgot elfelejtek, kétszer kell visszamenni, hogy bezártam-e a kocsit, hiába írom fel, hogy valamit csinálni kell, ha azt a papírt nem találom, amire felírtam, stb, ezt lehet sorolni a végtelenségig.

Már nem köt le egy nagy lélegzetvételű regény, pedig imádtam olvasni, meggyűlt a bajom a rejtvényfejtéssel is, de azért eröltettem, mert ugye az agyat is tornáztatni kell.

Nemegyszer próbálkoztam már a SZUDOKU-val, de a végére mindég belekeveredtem.

Tegnap este, azaz 5 nap eltével lefekvés után egy ilyet vettem elő, és rájöttem a nyitjára. Addig nem tudtam elaludni, amíg meg nem csináltam egy 3x5 megfejtést, ami azért nem kispályás.

Én voltam ledöbbenve legjobban magamtól!!!

 

Szem problémák!


Mivel időm java részét a számítógép előtt töltöm, bizony egyre gyakrabban fáj a szemem, fejem.

Miután láttam egy videót, ahol pont egy kutya szemét hozták rendbe vele, bátorkodtam befújni én is, sőt bedörzsöltem a halántékomat is.

Rövid időn belül a fájdalom megszünt, és a szemem sem égett. Azóta rendszeresen használom.

 


Videó Boriszról!

 

Borisz, 48 órával később

 

Sajnos, csak az angolul tudók értik, de szerintem a lényeg látszik, és erre még csak azt sem lehet mondani, hogy bebeszéli magának, hogy jó, és már meg is gyógyult tőle.

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a placebó hatás az állatoknál nem működik, itt vagy segít valami, vagy nem.

 

 

Bőrviszketés, Allergia!


Férjem állandóan panaszkodott, hogy ki van pirosodva a kézfeje, viszket, nagyon kellemetlen.

Ami otthon volt, mindennel próbálkoztunk már, de nem segített semmi. A tapasztalatok olvasása hatására befújtuk az Asea-val, és két nap múlva ő csodálkozott el a legjobban, hogy nyomtalanul eltünt a pirosság, és már nem viszket.

Azt hiszem azt azért elmondhatjuk, hogy egy férfit a legnehezebb meggyőzni, ha nem hisz a természetes dolgok jóságában, innentől kezdve a férjem lelkes híve lett az Asea-nak.

 

Ennyit tudtam elmondani szűk egy hét szedés után.


Ban Magdi, 2012.04.03 (Magyarország)

 

Már van németországi tapasztalat is!

Égési sérült, és 4 nappal később Asea használata után!

 

verbrennung---vorher.jpgnemet-tapasztalat2.jpg

 Amerikai tapasztalatok!


Autizmus


A nevem Stephannie, Jesika anyukája vagyok.

Jesika most 10 éves és súlyos autista, amit 3 éves korában diagnosztizáltak nála.

6 hónapos korában már észrevettük nála, hogy beteg, mivel mióta megszületett, nem volt még egyetlen normális, nyugodt éjszakája sem. Jesika a születése óta úgy viselkedett, mint egy újszülött.

Minden 2-4 órában fel akart kelni, játszani akart, enni stb. Semmit sem sikerült találni, ami segítette volna őt 4 órán át nyugodtan aludni. Még a legnagyobb adag gyógyszermennyiség sem, arról a bűntudatról nem is beszélve, amit akkor éreztünk, mikor láttuk a kislányunkat addig a pontig begyógyszerezve, hogy már kábult, de még mindig nem tud elaludni.

2010-ben vezették be azt az elképesztő terméket, amit ASEA-nak hívnak.

Miután elkezdtük alkalmazni az ASEA-t Jesikán, pár nap elteltével azonnal észrevettük, hogy alszik egész éjjel. Az elmúlt 10 év alatt már belénk rögződött, hogy a férjemmel felváltva, két óránként minden éjjel felmenjünk az emeletre és ellenőrizzük, hogy jól van. Hálásak vagyunk ezért a készítményért, melynek összetevői őshonosak a testben, és segít a kislányunknak. Hidd el nekem, ha azt mondom, mi már próbáltunk mindent. Annyira boldog vagyok, hogy nem kell gyógyszereket használni, hogy segítsük az alvásban!

 

jessica.jpg

 

Jesika 10 éve nem verbális, ami egyszerűen annyit jelent, hogy nem beszélMikor elkezdtük az ASEA-t alkalmazni nála, már a kezdeti szakaszban próbált kommunikálni velünk. Először csak különböző hangokat adott ki, mint ”ssss”, ”hmmm”, és végre meghallottam az első szót, ”Anyu”. A szívem majdnem meghasadt, hallottam a lányom, amint anyunak szólít először, 10 év után. Az elmúlt hónapban hallottam már tőle több véletlenszerű szót is, mint például foci, játék, süti, apa, kutya, csak hogy néhányat említsek. Őszintén úgy érzem, hogy az ASEA megadja nekem a lehetőséget, hogy megismerhessem a lányomat. Már majdnem 11 éve gondoskodom róla és még azt sem tudom, mi a kedvenc színe, milyen zenét szeret, hova szeretne menni. Amikor látom, hogy babázik, azt érzem, hogy érdemes várnom valamire. A férjemmel úgy döntöttünk, hogy nem mondjuk el Jesika iskolájában, hogy egy új terméket, az ASEA-t kezdtük alkalmazni nála. Főleg azért döntöttünk így, mert azt akartuk, hogy a tanítók ne keressék a különbséget, kíváncsiak voltunk, észrevesznek-e valami változást. Nem telt el egy hét az ASEA használata óta, mire Jesika tanára felhívott és azt mondta, bármilyen gyógyszeres kezelést is használunk most nála, végre működik. Majdnem elájultam! Elmondta, hogy volt egy feladat, amikor a gyerekek videót néztek, amiben kérdések hangzanak el és nekik válaszolni kell rájuk. (Azt azért szeretném elmondani, hogy Jesika az a gyerek, aki nem bírt 20 másodpercnél többet egyhelyben megmaradni.) Elmondta, hogy Jesika végigülte nyugodtan a 30 percet és előbb mondta a választ a kérdésekre, mint a verbálisan kommunikálni tudó gyerekek. Ez óriási mérföldkő a mi életünkben. Nem tudom elmondani, mennyire hálásak vagyunk az ASEA-nak. - Stephannie Barnes

 

A sportteljesítmény javítása, fokozása

 

terry.jpg
Tulajdonosa és vezetője vagyok egy állóképesség fejlesztő központnak az Estes Parkban, Coloradoban. A pályám során sok, különböző képességű sportolóval dolgoztam már együtt. Voltak köztük olimpiai és világbajnok szintűek is. A munkám az, hogy segítsek ezeknek a sportolóknak felfedezni a teljesítményük és állóképességük határait. Sok évet töltöttem tanulással, hogy megértsem, hogyan működik a testem. Mostanra eljutottam odáig, hogy nagyon hamar felismerem, ha egy új termék vagy tréning hatásos és működik. Elkezdtem használni az ASEA-t három héttel ezelőtt. A hatás kiemelkedő volt. Egy hét után észrevettem, hogy egy adott intenzitású futás alatt a légzésem sokkal mélyebb volt, és a pulzusom is lelassult a megszokotthoz képestAmikor már második hete használtam az ASEA-t, úgy éreztem, mintha repülnék. A szokásos hegyi futás, ami általában kihívás, egyre könnyedebbé vált. Más futók nem bírtak velem lépést tartani. Hálás vagyok, hogy kipróbálhattam az ASEA-t (Köszönöm Alan!) és izgatottan várom, mit fog tenni a további használata az egészségemért, és hogyan segíti az edzéseimet. - Terry C.

 

Fizikai fájdalom mérséklése, megszüntetése

 

Miután megszültem a lányomat, komoly fájdalmakkal küszködtem még a szülés után is. Ez a fájdalom leginkább a csípőmben és a lábamban volt érezhető. Sokszor olyan fájdalmaim voltak, hogy nagy nehézséget okozott egy séta vagy a baba fürdetése is. Kipróbáltam különböző táplálékkiegészítőket, anti-ízületi folyadékokat és még új ágyat is vettünk, hátha megszünteti a problémát, de sajnos egyik sem segített. Aztán a férjem hozott haza egy doboz ASEA-t. Elkezdtem inni a terméket, a javasolt adaggal, 4 unciával kezdtem. Másnap, amikor felkeltem, szó szerint megszűnt minden fájdalom, amit előtte éreztem. Nem tudtam elhinni! Folytattam továbbra is a napi 2-4 uncia javasolt adag fogyasztását és immáron 3 hónapja jól vagyok. Több mint 5 kilométert sétálok, edzőterembe járok, jógázok. Észrevettem, hogy az ASEA nagyon hatásos szúnyogcsípésekre, csaláncsípésekre, a viszketést és különböző duzzanatokat percek alatt lehúzza. Egyszerűen elképesztő! - Tanya N.

 

Hátfájás, bizonyos bőrelváltozások

 

Krónikus hátfájásom volt a hát alsó részén, plusz isiász. A fájdalom a hátamból kisugárzott a bal lábamon keresztül egészen a lábfejemig. Ilyenkor a lábam kb. három perc alatt elzsibbadt, úgy éreztem, mintha gumilábon sétálnék.

Reggelente 2 db Alvoset-et szedtem, 1 db 100 mg-os Darvoset-tel, este pedig 1 db Alvoset-et, 2 db 100 mg-os Darvoset-tel. Ez annyiban segített, hogy mérsékelte a fájdalmamat, de nem szabadított meg tőle.

Az orvosom azt mondta, hogy váltsak Pergoset-re, de én nem akartam elindulni a lejtőn. Imádkoztam Jézushoz, hogy segítsen nekem találni valamit, ami segíthet. Három nap elteltével rátaláltam az ASEA-ra és azonnal megvásároltam. Egy hét múlva már nem szenvedtem semmilyen fájdalomtól és végre volt energiám is.
Volt egy olyan problémám is, hogy a hátamon észrevettem egy furcsa kis kinövést. Mikor az orvosom megvizsgálta, azt mondta, hogy el kell távolítani. Elkezdtem permetezni az ASEA-t közvetlenül az érintett területre és a szó szoros értelmében a kinövés 8 napon belül leesett. A saját eredményeim arra ösztönöztek, hogy megosszam az ASEA-t másokkal is, így most tanúja lehetek azoknak csodálatos változásoknak, amelyek mások életében történnek. - Pat G.

 

Allergia

 

Miután hallottam az ügyfeleimtől, milyen eredményeket értek el az ASEA-val, muszáj volt kipróbálnom.

A Különleges Erők (Special Forces) veteránja vagyok, aki tartja a fitt életmódot. 48 évesen a dolgok nem mennek olyan könnyen, mint 28 évesen, de úgy gondolom, a koromhoz képest jól tartom magam fizikálisan és pszichikailag is a kortársaimhoz képest.

Utazom a keleti és nyugati part között hétfőtől péntekig, egy nagyon stresszes üzletben. Miután visszavonultam az aktív szolgálatból, felismertem, hogy kifejlett allergiától szenvedek. Súlyos fű, parlagfű és pollen allergia. Olyan szintű, hogy ki szokott sebesedni a szemhéjam belső oldala. Benadryl-t használtam, ami mindössze 4 órán át segített alkalmanként. Ezen kívül gyerekkorom óta asztma pipát használtam, és az utóbbi 8 év jórészében a családom a hangos horkolásom miatt szenvedett. Rendeltem egy 6 dobozos ASEA-t az egész család számára és elkezdtük használni, 4 unciát naponta. Három nap elteltével muszáj volt rendbe tennem a kertet a nyári grillezésekhez. Elkezdtem nyírni a füvet és nem volt kihatással az allergiáimra, nem jöttek elő a szokásos tüneteim. Ezt mindaddig észre sem vettem, amíg a feleségem meg nem kérdezte, hogy használtam-e a gyógyszerem. Mindössze három nap és nincs több allergia.

A következő két héten belül a feleségem mondta, hogy végre végig tudja aludni az egész éjszakát, mert megszűnt a horkolásom és csendesebben tudok lélegezni, mindkét orrlyukamon át. Az orromon át való légzés az első volt, 14 éves korom óta. - Angelo M.

 

Mozgásszervi sérülések

 

18 hónappal ezelőtt egy építkezésen dolgoztam, amikor megroppant a hátam. Elkezdtem használni az ASEA-t és az a fájdalom, ami már több mint egy éve kínzott, pár nap alatt megszűnt. A munkásaim észrevették, hogy normálisan tudok járni, mind tudni akarták, hogy mi történt velem. - Larry

 

Herpesz

 

Évek óta herpesz problémával küzdöttem. Próbáltam már mindent. Krémek, tabletták stb. Mondták, hogy próbáljam ki az ASEA-t, kenjem be vele a számat, amikor azt érzem, hogy kezd kialakulni. Legnagyobb meglepetésemre a herpesz soha többé nem alakult ki a számon, miután az ASEA-t alkalmaztam rá. Hihetetlen! Alig vártam, hogy ezt elmondhassam a családom többi tagjának is, akik ugyanezzel a problémával küszködtek. - Doug Provo

 

ASEA…

 

… hatékony segítség egészséged megőrzéséhez, és a legkülönbözőbb egészségügyi problémáid megoldásához! A fenti beszámolók csupán ízelítők abból, hogy mi mindenre használható ez az egyedülálló készítmény!

 

PRÓBÁLD KI ÉS HASZNÁLD EGÉSZSÉGGEL!


.

 

Asztali nézet