MENÜ

 

A Redox Jelző Molekulák komoly segítséget nyújthatnak az egészségünk megőrzésében és helyreállításában...

 

 

Miből alakulnak ki a betegségek?

 

Az utóbbi száz évben nagyon sokat fejlődött a tudomány! Tudósok rájöttek arra, hogy meg kell érteniük a sejtek funkcióit molekuláris szinten ahhoz, hogy befolyásolni tudják a betegségek kialakulását, illetve azok gyógyítását. Dr. Gary L. Samuelson orvos és atomfizikus, a terület szakértője elmondja, hogy minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Nemcsak bizonyos százalékuk, hanem az összes betegség. Ha valaki egészséges szívet szeretne, akkor egészséges szívsejtekre lesz szüksége, ha egészséges agyat, akkor egészséges agysejtekre, ha egészséges tüdőt, akkor pedig egészséges tüdősejtekre.  Ahhoz, hogy ezt megértsük, sejt szinten kell gondolkoznunk.

 

 

Gondolkozzunk sejtszinten!

 

Az emberi test megközelítőleg 75 trillió sejtből áll. Mivel szennyezett világban élünk, ezek a sejtek naponta károsodnak az egyszerű napozástól, testmozgástól, stressztől, rossz minőségű ételektől, a szennyezett levegőtől és még hosszan sorolhatnánk. A szervezetünknek van egy olyan csodálatos tulajdonsága, hogy képes gyógyítani önmagát. Gondoljunk csak az immunrendszerre! Az immunrendszer feladata felkutatni a károsodott sejteket, mely károsodásokat például vírusok vagy baktériumok is okozhatnak. Amint a sérült sejteket felkutatta, megpróbálja kijavítani őket. Néha a sejt már túlságosan károsodott ahhoz, hogy javítható legyen. Optimális esetben ilyenkor a sejt megsemmisíti önmagát és az őt körülvevő egészséges sejtek egy teljesen új, szintén egészséges sejtet állítanak elő a helyére. A tudósok felfedezték, hogy ezeket a folyamatokat a Redox Jelző Molekulák irányítják. Ezek a molekulák nélkülözhetetlen szerepet játszanak a sejtek gyógyítást végző folyamataiban, melyekből millió zajlik percenként a szervezetünkben.

 

 

A mitokondrium

 

Minden egyes sejtünkben ott van valami, amit mitokondriumnak hívunk. A mitokondrium a sejtjeink energiatermelő központja. Energiát termel a szervezetünk számára, ez az, ami életben tart minket. Felfedezték, hogy az energia mellett a mitokondrium termel még két, különböző típusú Redox Jelző Molekulát is. Ezek közül az egyik az antioxidáns aktiváló, a másik pedig az immunrendszer kommunikátor. Sokáig azt hitték, hogy ezek a molekulák csak a melléktermékei a sejtek energiatermelő folyamatainak. Most már tudjuk, hogy ezek a molekulák létfontosságú szerepet játszanak a sejtszintű egészségben.Az antioxidáns aktiváló

A legtöbb ember tudja, hogy antioxidánsokat kell bevinniük a szervezetükbe, hogy megvédjék a sejtjeiket a különböző károsodásoktól. Amit azonban egyáltalán nem tudnak, hogy az antioxidánsok teljesen haszontalanok, amíg a Redox Jelző Molekulák nem aktiválják őket. Az ASEA 500%-kal megnöveli az antioxidánsok aktivitását. Ez azt jelenti, hogy a sejtjeidnek sokkal hatékonyabb védelme lesz a károsodástól.


Az immunrendszer kommunikátor

A szervezetünk a legösszetettebb kommunikációs rendszer a földön. Ezek a Redox Jelző Molekulák teszik lehetővé a sejtek közti, valamint a sejtek és az immunrendszer közti kommunikációt. A sejtek információt cserélnek egymással és az immunrendszerrel is. Tudatják egymással állapotukat, szavatosságukat, utasítják egymást a védekezésre, illetve az önmegsemmisítésre, ha éppen arra van szükség. Legtöbbször a betegségek kialakulása a megfelelő, sejtszintű kommunikáció hiányán múlik. Például, ha sejtkárosodás történik a szervezetünkben és a Redox Jelző Molekulák megfelelő mennyiségben vannak jelen a szervezetben, akkor a beteg sejt megsemmisíti önmagát. Ellenkező esetben, a megfelelő kommunikáció hiányában a beteg sejt ahelyett, hogy megsemmisítené önmagát, inkább lemásolja. Így alakulnak ki a rákos daganatok, a különböző szervi károsodások és az egyéb betegségek is. A Redox Jelző Molekulák nélkülözhetetlenek a sejtszintű egészséghez!

 

AZ ÁTTÖRÉS!

 

A kutatások bizonyítják, hogy a szervezetünk születésünk óta termeli ezeket a molekulákat. Fiatal korban fittek vagyunk, nem fáradunk el, és az aktív mozgástól sem érzünk másnap fájdalmat. Most már tudjuk azt is, hogy az öregedéssel egyre kevesebbet termel a szervezetünk ezekből a molekulákból. Ezért van az, hogy idősebb korban egyre gyakrabban betegszünk meg és egyre tovább tartanak a gyógyulási folyamatok. A Dr. Gary L. Samuelson vezette, tudósokból álló kutatócsoport elérte az áttörést. Sikerült nekik előállítani stabil, bioaktív Redox Jelző Molekulákat a szervezeten kívül. Az, hogy pótolni tudjuk a szervezet Redox Jelző Molekula hiányát, az egyik legnagyobb tudományos áttörésnek számít ebben az évszázadban. Az ASEA eredményei magukért beszélnek!

 

 

Az ASEA vizsgálati dokumentációja!

 

Vizsgálati eredmények...

pdf Az ASEA-ban lévő reaktív molekulák viselkedése. ( Angol )


pdf Az ASEA biztonságát bizonyító tanulmány. ( Angol )


pdf Az ASEA sportolókon végzett VO2 MAX teszt eredményei. ( Angol )


pdf Az ASEA összetevőit bemutató dokumentum. ( Angol )


pdf Doppingteszt sportolóknak ( Angol )


pdf Független minőségbiztosítási nyilatkozat az ASEA-ról. ( Angol )

 

Asztali nézet