MENÜ

SAJÁT TAPASZTALAT

 

2012. 05.15-én este kezdtem el az ASEA fogyasztását a barátommal együtt. Az egészségem megőrzése érdekében régebben többször próbáltam vitaminok és táplálék kiegészítők fogyasztását (Az ASEA nem az!), azonban mellékhatásként 1 héten belül azt tapasztaltam, hogy folyamatosan nagyon éhes vagyok, így abba is hagytam a szedésüket. (Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy ezek a készítmények rosszak, csak hogy nekem nem vált be.) Szerencsére semmilyen komoly betegségem nincsen. Ráadásul olvastam, hogy nem túl kellemes az íze, így emiatt is aggódtam. (még a pezsgőtablettát sem tudom meginni az íze miatt) Ilyen előzmények után nem volt egyszerű engem meggyőzni arról, hogy nekem érdemes az ASEA-t kipróbálnom. De ma már örülök, hogy az egyik kedves ismerősömnek végül sikerült. Egyébként az íze nem finom, de simán meg lehet inni, egyáltalán nem vészes.

 

A barátomnak már néhány hónapja volt egy kis csomó a nyakában. Szerencsére az orvosa semmilyen komoly elváltozást nem tapasztalt, azt mondta valószínűleg gyulladás van a szervezetében. Szedett antibiotikumot (egy másik dolog miatt is), azonban a csomó megmaradt. Ő még nálam is szkeptikusabb volt az ASEA-val szemben, de azt mondta, hogy ha eltűnik a csomó, akkor majd hisz benne. És láss csodát az első adag ASEA bevétele után 3 órával a csomó eltűnt, és azóta sem jött vissza. Ez számomra is hihetetlen, de igaz.

Ezen kívül külsőleg is elkezdtük alkalmazni nála. A combján felömlések, pici piros pöttyök vannak, ami hol jobban, hol kevésbé jön elő. Minden este befújjuk, és már sokkal szebb, mint volt. Sokkal kevesebb van, és a gyulladás szinte teljesen megszűnt, a pöttyök mérete sokkal kisebb lett. Biztos vagyok benne, hogy néhány héten belül teljesen eltűnnek majd, mert napról napra látható a javulás.

 

Én négy napig igazából semmilyen változást nem éreztem. Már kezdtem aggódni, hogy az én állandó fáradtságomat még az ASEA sem szünteti meg. Az 5. napon azonban már kipihenten ébredtem és egész nap tele voltam energiával. Aztán a következő napokon szintén ezt tapasztaltam. A 7. napon kíváncsiságból megmértem a vérnyomásomat, és tökéletesen jó volt. Nem akartam hinni a szememnek. Már nagyon régóta alacsony a vérnyomásom, amit folyamatos fáradtságérzet kísért. Az orvosok azt mondták, hogy ezzel nem kell semmit csinálni, igyak kávét. De az nem segített, így egy idő után hozzászoktam, hogy ez van. Most viszont úgy érzem, hogy tele vagyok energiával, és sokkal kevesebb alvásra van szükségem.

Ezen kívül fogytam is, pedig nem változtattam az étrendemen.

Mindketten azt tapasztaltuk, hogy sokkal jobb kedvünk van, a hangulatunkra is pozitívan hatott az ASEA.

 

Teljesen elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem, sok emberhez eljut majd, és érezheti az ASEA jótékony hatását.

 

2012.05.22 K.E.

 

Asztali nézet