MENÜ

A sportvilág már várja, hogy hallhasson az ASEA-ról! Te is sportoló vagy?

 

Állóképesség javulás, gyors regenerálódás...

VO2 MAX Teszt:

 

vo2 max
Amikor az ASEA piacra került, azt tapasztalták, hogy a termék segít az embereknek legyőzni egészségügyi problémáikat. A cég akkor még nem fókuszált a sportvilágra. A későbbiekben azonban egyre több profi sportoló kereste fel őket, hogy választ kapjanak arra, minek tudhatóak be azok a gyors, és hihetetlen javulások, melyeket az emberek az ASEA használatának köszönhetően értek el.

 

Miután egyre több ilyen eredményről számoltak be, a cég úgy döntött, hogy teszteli az ASEA-t jó állóképességgel rendelkező sportolók egy csoportján – beleértve maratoni futókat, kerékpárosokat, stb. –, végül elképesztő sikerekről számoltak be.


Miután átestek a légzési küszöb (VT) vizsgálaton, ahol a sportolók a kimerültségig tolják ki határaikat, ők is szinte hihetetlen javulást tapasztaltak. Légzési küszöb elérésének azt a pontot nevezzük, ahol a sejtjeink kifogynak az oxigénből, ez a teljesítőképességünk határa.

 

Miután a sportolók 2 hétig használták az ASEA-t, megfigyelték, hogy a légzési küszöb kitolódása átlagosan 12%-kal magasabb, de ez az érték lehet akár 30% is. Az ilyen eredmények ismeretlenek a sport- és fitness közösségben káros szteroidok használata nélkül. Normális esetben ilyen fejlődést kb. 4-6 hónapos komoly edzésmunkával lehet elérni. Az ASEA használatával ugyanolyan intenzitású edzésmunka elvégzése mellett a teljesítményük megsokszorozódott.

 

Az ASEA a vizsgálati dokumentációjában bemutatja, hogy semmilyen illegális, betiltott, doppingszernek minősülő, vagy káros anyagot nem tartalmaz! (Ezt a dokumentumot itt érheted el.)

 

Asztali nézet