MENÜ

 

Mivel nincs még hazai lerakat, a termék megrendelése rajtunk keresztül történik.

 

Mennyibe kerül az Asea!


Mindenkit ez foglalkoztat leginkább, joggal!

De mielőtt elolvasnánk az árakat, gondoljuk végig, mit jelenthet ez nekünk, ha kipróbáljuk, és tényleg beválik. Az újravásárlási arány 90% körül van.


Ahhoz, hogy mindenki minél hamarabb, minél több emberhez elérjen, felajánljuk az üvegenkénti vásárlás lehetőségét is.

Ha valaki üvegenként vásárol tőlünk, akkor 40 €- kell fizetnie egy üvegért, plusz az országon belüli postaköltség.

Jelenleg az euró 290 Ft körül mozog, tehát az ár kb. 11.600 Ft üvegenként, plusz a postaköltség kb. 1200,-Ft.

Lehetőség van az olcsóbb vásárlásra.

Ha valaki 1 dobozzal, azaz 4 üveggel vásárol, akkor kedvezményesen, a beszerzési áron kaphatja meg a terméket, ami 132 € lesz dobozonként + 4 € szállítási ktg, hogy Magyarországra érkezett.

Ez 132 x 290,-Ft = kb 38 000,-Ft + 4x 290,- = 1160,- Ft, azaz összesen kb. 39 160 Ft, valamint  a címig szóló postaköltség, ha szállítani kell.

Érdemes így vásárolni, még akkor is, ha valaki csak meg szeretné kóstolni, álljon össze négy ember, és akkor mindenki olcsóbban juthat hozzá.


Ha szeretnéd megrendelni, kérj bővebb információt, keress meg az elérhetőségemen.

Ajánlani tudom, hogy iratkozz fel a hírlevélre, így figyelemmel kisérheted az új dolgokat. Ha velem szeretnél beszélni, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeimen.

 

e-mail: emoci.vallalkozas@gmail.com, skype: kovcsemke

Kovács Emőke


 

Az üzlet

 

Az első hivatalosan megnyitott európai ország Olaszország, ez néhány héttel ezelőtt történt. Az ASEA most terjeszkedik!

Ahhoz, hogy minél hamarabb Magyarországot is hivatalosan megnyissák, mi nagyban hozzá járulhatunk.

Amiket mellékelek neked anyagokat, videókat, ezeket mind a szponzorom készítette, azok számára is elérhetővé téve az ASEA-t, akik nem beszélnek idegen nyelveket. Még rengeteg ezekhez hasonló anyag van, ezeken folyamatosan dolgozunk.

Jelenleg heti egy prezentációt tartunk, eddig élőben fordítottuk magyarra, de a jövő héttől már saját magunk tartjuk. Vannak már embereink más országokban is. Egész Európa szűz területnek számít, ezért folyamatosan keressük a piacot minden régióban.

 

 

Kiváló üzleti lehetőség! Az évszázad legnagyobb tudományos áttörése! Nincsen konkurencia! Ha komoly lehetőségre vágysz, akkor itt van! Ezt a készítményt most hozzák be Európába a következő két-három hétben. Ha szeretnél részt venni a hálózat kiépítésében, akkor regisztrálj most, hogy biztosítsd a pozíciódat.

 


 

Asztali nézet